Donderdagavond 8 september jl heeft het bestuur met het projectteam (Ymere, Gemeente, Makelaar, Projectmanager Gebiedsontwikkeling) overleg gehad. In dit overleg heeft het bestuur zijn zorgen geuit over de afvalinzameling, het afvaltoerisme en het ontbreken van voldoende containers in Nobelhorst. Tevens wordt er navraag gedaan waar de containers van t Nobelhuis blijven. De containers die zouden nl. begin Augustus al geplaatst worden door Stadsreiniging.

De gemeente heeft toegezegd om binnen twee weken een overleg te plannen met de afdeling Stadsreiniging van Gemeente Almere. We hebben de gemeente aangesproken op hun verantwoordelijkheden maar deze hebben wij ook als bewoners.Laten wij als bewoners proberen het goede voorbeeld te geven en er geen puinhoop van maken. Laten we proberen om onze omgeving schoon te houden.

We houden jullie op de hoogte! Voor vragen, zorgen e.d neem contact op met de werkgroep Afvalbeheer (grondstoffen@buurtschapnobelhorst.nl) of het bestuur (bestuur@buurtschapnobelhorst.nl)

Voor meer informatie over afvalinzameling zie  https://www.buurtschapnobelhorst.nl/2016/08/03/2194/