Inrichting Openbare Ruimte

Nog even en dan is het zover, dan beginnen de werkzaamheden om de openbare ruimte definitief in te richten. De gemeente zal starten in de Langehout buurt. Dit betekent dat de bestrating, de parkeerplaatsen hun definitieve vorm gaan krijgen. Inmiddels is het hofje aan de Max Planckstraat gereed en is ook gestart met de werkzaamheden op de Brink.

Maandag 13 februari zal ook gestart worden met de inrichting bij Sterrenschool Het Universum (Max Planckstraat vanaf hofje tot aan Marie Curielaan langs veld). De aannemer is verantwoordelijk voor de planning (qua inhoud) , de gemeente geeft aan in welke volgorde er gewerkt wordt.

We verwachten binnenkort een tekening te krijgen van de gemeente met een indeling en een globale planning, die zullen we dan ook publiceren.


Onderstaand de informatiebrief die verstuurd is aan de bewoners rondom het hofje van de Max Planckstraat.

20171012-informatiebrief-hofje-max-planckstraat