Wij zijn ernorm trots op de vele vrijwilligers die wij binnen ons buurtschap Nobelhorst Midden hebben die actief zijn. Dit zijn bijvoorbeeld de marktmeesters, de beheerders van de buurtschuur, de leden van de afvalwerkgroep, de OV werkgroep, de communicatiewerkgroep, de moestuin werkgroep, de energie werkgroep, degene die regelmatig flyeren voor ons, de organisatoren van evenementen e.d.. Als voorzitter wil ik ook de individuele bestuursleden bedanken voor hun tomeloze inzet en significante bijdrage.

Samen maken wij iets mooi van ons buurtschap.

Wil jij ook iets betekenen voor ons buurtschap, in welke vorm dan ook?

Wil jij iets organiseren, heb jij ideeen of verbeterpunten? Neem contact met ons op, bijvoorbeeld per email: bestuur@buurtschapnobelhorst.nl

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers, namens bestuur Buurtschap Midden.