Beste leden,
 
In de ALV van 8 oktober is er gesproken over het oprichten van nieuwe werkgroepen. We willen de volgende werkgroepen oprichten:
 
– Activiteiten
– Brink
– Communicatie
– Openbare inrichting
 
Activiteitenwerkgroep: Dit is niet de feestcommissie. Het gaat hierbij om het organiseren/begeleiden/initiëren van activiteiten voor onze eigen leden. Denk aan Klaverjassen, voetbalwedstrijd kijken in de buurtschuur, kinderactiviteiten, darten, filmavond, koffieochtend, bbq etc.
 
Brink: De Brink staat bestempeld als bouwomgeving. Hiermee verliezen wij de centrale plek die ons dorp heeft. Zodra de gemeente de plannen hard op papier heeft, wordt het lastig om de Brink te behouden. De werkgroep gaat zich bezig houden met het behoud van de Brink en de acties die daarbij horen.
 
Communicatie: communicatie in de breedste zin van het woord. De website vullen met mooie en leuke zaken, activiteiten communiceren, flyeren in de wijk, informeren van nieuwe bewoners over Nobelhorst Midden, bedenken hoe de communicatie goed en efficiënt kan verlopen etc.
 
Openbare inrichting: Zaken die te maken hebben met de inrichting van Nobelhorst Midden/de wijk, zaken met betrekking tot de gemeente. Hoe kunnen we deze zaken goed oppakken en er een gezamenlijk iets van maken.
 
Mochten er naast bovenstaande werkgroepen nog andere ideeën zijn voor een werkgroep dan horen we dit graag. We willen dan graag weten wat je voor werkgroep wil en wat deze gaan doen.
 
De werkgroepen komen in overleg samen.
 
In de feestcommissie die bestaat uit leden van buurtschap Noord, Midden en Zuid is er tot nu toe 1 lid van Midden die zich hierbij heeft aangesloten. Het zou fijn zijn als er vanuit ons buurtschap nog 2 leden zijn die zich hiervoor zouden willen inzetten. Het betreft hier feesten/activiteiten die voor de leden van heel Nobelhorst zijn. Meld je aan en denk mee over leuke activiteiten die we in de hele wijk kunnen inzetten.
 
Zoals op de ALV gezegd, we kunnen het niet alleen en willen het ook niet alleen! Samen maken we er iets moois van dus geef je op! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en des te makkelijker wordt het om dingen voor elkaar te krijgen.
 
Je kunt je opgeven via bestuur@buurtschapnobelhorst.nl
Mocht je eerst nog vragen hebben, dan mag je die ook per mail sturen. We beantwoorden de mail zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen een week.
 
Hartelijke groet,
 
Landa, Bjorn en Kirsten
Ad-interim bestuur Nobelhorst Midden.