Heb je ook zo’n zin in een feestje? De afgelopen jaren is Nobelhorst ontzettend hard gegroeid! Na Buurtschap Midden, Buurtschap Zuid en Buurtschap Noord wordt nu ook al het vierde buurtschap opgericht. Tijd om dit alles met elkaar te vieren!

Er is binnen Nobelhorst al veel georganiseerd maar nog geen dorpsfeest. Daar zouden wij graag verandering in brengen. Nobelhorst wil graag in samenwerking met het dorp, gemeente en eventuele andere partijen, een dorpsfeest organiseren voor bewoners van Nobelhorst. Een dorpsfeest waar alles en iedereen samenkomt met activiteiten voor jong en oud, waar buurtschappen elkaar ontmoeten en waar we samen organiseren en genieten. Een feest met lekker eten en drinken en verschillende activiteiten, bedacht door bewoners van Nobelhorst.


Er wordt nu gekeken naar het weekend van 17 t/m 19 september 2021. Natuurlijk is dit een bijzondere tijd om plannen te maken voor een groot dorpsfeest, toch denken wij dat het een goede tijd is om energie in de organisatie van een dorpsfeest te stoppen. Wanneer de tijden weer beter zijn, zijn wij klaar voor een feest!