Lifestyle produkten, funky sokken

Arduna – another way of living

Wij staan voor vrolijke produkten met verhaal. Wij kiezen en verkopen produkten die goed zijn voor mens, dier en milieu!

Bent u op zoek naar vrolijke sokken die ook nog een eerlijk zijn en mooi blijven dan kunt u bij ons terecht voor de “solmate socks”. Deze sokken zijn gemaakt van recycled katoen en hebben als slogan: “Life is too short for matching socks”. Een paar bestaat uit ongelijke sokken.

Tevens hebben wij bamboo sokken gemixed met fair trade katoen van het merk Doris&Dude, heerlijk bamboo sokken in mooie designs.

Op zoek naar een knuffel of kado voor kinderen dan kunt u bij ons terrecht voor knuffels van Global Affairs. De produkten van GA worden gemaakt voor boeren vrouwen in China zodat zij in de wintermaanden bij hun kinderen kunnen  blijven en niet naar de stad moeten om geld te verdienen. GA zorgt tevens voor kinderopvang voor de allerkleinste.

Bamboe het nieuwe woord als het gaat om suitainability! Wij hebben BimBamBoo kindersets. Deze sets bevatten geen gifstoffen en kunnen nadat ze gebruikt zijn gewoon in de compostbak. Van dezelfde fabricant hebben wij ook de Eccoffee Cup. Geen plastic weggooi bekertjes meer maar uw eigen Koffie/Thee cup.

Onze contact gegevens zijn:

Arduna

De Blauwe Reiger, Steiger 77, unit 12, 1351 AE Almere-Haven

Mail: info@arduna.nl

Telefoon: 06 55 238 948

www.arduna.nl

www.facebook.com/arduna

Graag tot ziens

Mark en Miranda