Nagellak en voedings- supplementen

Ik ben Nelleke Goedhart. Voor de mensen om mij heen ben ik vrolijk, recht door zee, een beetje ‘gek’. Ik werk als professioneel ballonartiest in Almere. In ballondecoratie kan ik al mijn creativiteit kwijt.

Dat je met een drukke baan en een gezin goed voor jezelf moet zorgen, dat heb ik de afgelopen jaren wel geleerd. Naast diverse allergieën, kampte ik steeds meer met chronische vermoeidheid. Dan raakt je energie op. Toen ik ook nog problemen met mijn darmen kreeg en kortademig werd met sporten, heb ik het roer helemaal omgegooid.

Met diverse voedingssupplementen van het merk Beyuna kreeg ik mijn energieniveau weer op peil en voelde ik mij lichamelijk steeds beter. Ik voel me weer gezond!

Wil jij ook gezond de dag door?
Mijn positieve ervaring met de voedingssupplementen van Beyuna deel ik graag met jou. Want ik gun jou ook meer ruimte in je leven. Zelf heb ik veel baat bij de supplementen: Probiotica, Omega 3, Multi en D3 van Beyuna. Ik adviseer je hier graag hierover, want elk mens is anders. Neem dus gerust contact met mij op als jij je ook weer gezond wilt voelen!

Je kan mij maandelijks op de markt in Nobelhorst vinden!

Gezonde groet,

Nelleke Goedhart

http://www.vitday24.nl/