Gezondheidscentrum

Huisartsenpraktijk Nobelhorst is in Nobelhorst gevestigd. Bent u op zoek naar de huisarts van vroeger, die tijd voor u neemt, u en uw gezin kent, op de hoogte is van uw medische status en openstaat voor uw wensen met betrekking tot uw zorg? Dan bent u bij huisartsenpraktijk Nobelhorst aan het goede adres. Zij onderscheiden zich door u huisartsenzorg op maat te verlenen in een vriendelijke praktijk, voorzien van alle moderne technieken en mogelijkheden en daarbij toch het gevoel te creëren van de “ouderwetse” dokter die de patiënten kent en weet wat er leeft. In de praktijk zijn op verschillende tijden een huisarts, praktijkondersteuner, doktersassistente, fysiotherapie en de apotheekservice aanwezig.

Tandartsenpraktijk Nobelhorst
Deze heren hebben hun tanden gezet in het verwezenlijken van hun droom: een eigen praktijk. Dat is ze gelukt! De naam ‘Tim en Gijs’ geeft het al aan; het is een laagdrempelige praktijk waar iedereen zich thuis voelt en waar zij graag een persoonlijke band op willen bouwen met hun patiënten. Alles is bespreekbaar, je hoeft dus geen blad voor de mond te nemen, je kunt ze alles vragen. Zoek je een deskundige en vriendelijke tandarts, waarbij hoge kwaliteit en patiëntenzorg voorop staat? Kom dan naar ‘Tim en Gijs’ in tandartsenpraktijk Nobelhorst en voel je welkom!