As vrijdag is het weer Sint Maarten, zoals elk jaar zullen de kinderen weer langs de deur gaan met hun lampionnen en een Sint Maarten liedje zingen in ruil voor snoep of fruit of iets anders… De kinderen zullen vanaf 15:30 uur tot 20:00 uur waarschijnlijk lopen. De kinderen worden door de bewoners extra verwelkomd door  kaarsjes of verlichting.

Indien u geen bezoek wil van de kinderen hang dan een briefje op, dit voorkomt teleurstellingen bij de kinderen en irritatie bij u.

In Nobelhorst zijn er dit jaar twee activiteiten:

  • het projectteam organiseert een borrel van 15:30 uur tot 18:00 uur in de Vaartuinenbuurt / Dorpshaven voor de (toekomstige) bewoners van dit buurtje. Ze hebben ook snoep voor de kinderen van Nobelhorst, dus leuk als ze even bij de tent langskomen om een liedje te zingen ;-).