Beste bewoners van Nobelhorst, wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen & meningen!  
De gemeente Almere is benieuwd hoe u de communicatie met uw gemeente ervaart. Wilt u met ons uw ervaring en mening delen door deze vragenlijst in te vullen? U kunt ons enorm helpen. Uw mening telt en wij willen deze waar mogelijk graag meenemen in ons onderzoek! De gemeente krijgt inzicht in de uiteindelijke resultaten van het onderzoek en zullen daar waar nodig is de communicatie aanpassen. 
 
De online vragenlijst bestaat uit 18 vragen over uw eigen ervaringen met de gemeente Almere. Het invullen van de enquête zal ongeveer 5 tot 10 minuten kosten. Deelname aan de enquête kan geheel anoniem zijn, maar we zouden het op prijs stellen als u uw leeftijd en geslacht zou willen opgeven. (Dit is niet verplicht.) De resultaten van de enquête zullen gebruikt worden om een goed beeld te krijgen van uw ervaringen met de gemeente Almere en deze daar waar nodig te verbeteren. 
Onder de deelnemers van deze enquête worden tien cadeaubonnen van bol.com ter waarde van €15, – verloot. Om het zo eerlijk en willekeurig mogelijk te houden wordt deze loting gedaan via een online wiel waaraan wordt gedraaid. Wilt u kans maken op 1 van de cadeaubonnen t.w.v. maar liefst €15,-? Vergeet dan niet om aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in te vullen! (Uw eerder ingevulde antwoorden zullen niet gekoppeld worden aan uw e-mailadres.) Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden om bekend te maken of u één van de tien cadeaubonnen heeft gewonnen. Het e-mailadres zal aan het einde van de uitreiking van de prijzen per direct worden verwijderd uit ons systeem. Alvast bedankt voor uw deelname aan dit onderzoek.   
Klik hier om de enquête te starten: https://www.survio.com/survey/d/J7H2Y9K8P6U9C9M5I 

 

Met vriendelijke groet,  
Leyano Martens, Kevin Lin en Daniël Dekker   
Studenten Bedrijfskunde aan de Hogeschool Windesheim Flevoland.