Namens de OV werkkgroep delen wij u het volgende mee: Syntus wordt de nieuwe aanbieder van openbaar vervoer in Almere.
De gemeente Almere heeft vandaag, 27 september, bekend gemaakt dat zij het openbaar busvervoer voor de periode van 2018 tot en met 2027 aan Syntus heeft gegund.

Dat wil zeggen dat de samenwerking met Connexxion vanaf december 2017 wordt beeindigd. Tot die tijd zal er voor Almere, qua openbaar vervoer niets veranderen. Voor meer informatie zie ook http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/139959/almere-syntus-nieuwe-busvervoerder-almere#.V-q0Pz_o1p8

In Nobelhorst gaat er wel iets veranderen aan het openbaar vervoer. Wij zijn daar achter de schermen druk mee bezig. De werkgroep Openbaar Vervoer heeft 5 oktober 2016 overleg met Connexxion over eventuele uitbreiding van de dienstregeling van lijn 17. Daarna zal gecommuniceerd worden over de uitbreiding van de dienstregeling en per welke datum dit mogelijk is.
Dus houd deze pagina in de gaten, zodra het definitief is zullen wij dit op de website aankondigen.