Inrichtingsplan:

ip 5C hoofdinfra-1e fase blad 1-4 11122020

Laatste omleidingen (dd 17/08/22)

Update 16 augustus 2022:

Zojuist teruggebeld door Floris Verhaar (Omgevingsmanager Jos Scholman) mbt tijdelijke (verkeers) situatie ivm werkzaamheden Curielaan. Hij heeft namens Scholman excuses aangeboden voor het feit dat de tijdelijke situatie afwijkt dan eerder met de bewoners is gecommuniceerd. Vanmiddag maken ze een nieuwe Hinderkaart waarop wel duidelijk de actuele omleidingsroutes zijn weergegeven. Tevens wordt er ook fysiek de juiste bebording aangebracht. In overleg met de gemeente wordt de aansluiting van de nieuwe brug in de Hendrik Lorentzweg (welke in aanbouw en tijdelijk al is opengesteld) verbeterd zodat deze geschikt is voor alle voertuigen en de brug normaal gebruikt kan worden. Daarnaast zijn politie, brandweer en hulpdiensten geïnformeerd over de nieuwe tijdelijke situatie tijdens de werkzaamheden Curielaan zodat in geval van een calamiteit de bewoners bereikbaar zijn. De bewoners van de Melkfabriek en alle bewoners Wilhelm Röntgenstraat rijden dus vanaf heden de wijk uit door de Wilhelm Röntgenstraat uit te rijden en linksaf de brug te nemen in de Hendrik Lorentzweg ( waarvan de aansluiting weg brug nog verbeterd gaat worden)

Vanmiddag zal via alle mediakanalen waaronder Facebook groepen en buurtschappen e.e.a.gecommuniceerd worden.

——-

20220713_Bewonersbrief Marie Curielaan_v4.0
Beste buurtbewoners, vanaf 15 augustus tm 15 december 2022 zal de Marie Curielaan afgesloten zijn.

Via via hebben wij een bewonersbrief gekregen.

Wij hebben contact met de gemeente en Jos Scholman gezocht en hen gevraagd om deze brief ook huis aan huis te verspreiden / te delen met de besturen, scholen, huisartsenpost e.d.

Tevens om de afsluitingen en omleidingen bekend te maken bij politie/ambulance.

 

Voor vragen kunt u het beste contact opnemen met nobelhorst@josscholman.nl of 085-8220421.

De updates zullen zij vermelden op de Nobelhorst app van Jos Scholman, dit bericht staat ook daar vermeld (28-07-22 15:00).