Wilt u de buurtschuur reserveren?

Dit is alleen nog mogelijk via onze website www.buurtschapnobelhorst.nl/buurtschuur/

In de zomer van 2016 is een nieuw systeem van reserveren via de website van start gegaan. Ieder nieuw systeem kent kinderziektes.

Er is een update en check gedaan door de beheerders om alle ongewenste zaken die boven water zijn gekomen te herstellen. Helaas is het omboeken of niet kunnen huren van de buurtschuur door dubbele boekingen voor sommige huurders niet leuk geweest, maar er is door bestuur en beheerders hard gewerkt om voor alle betrokkenen een passende oplossing te zoeken.

Doet u een boeking,  gebruik dan de naam waarmee u als lid staat ingeschreven bij Buurtschap Nobelhorst Midden. De invulvelden worden binnenkort daarop aangepast.

Daardoor wordt het voor de beheerder eenvoudiger om te controleren of de boeker lid is van het buurtschap en er geen betalingsachterstanden zijn. Ook vergemakkelijkt dit de registratie van uw betaling en wordt het voor de penningmeester eenvoudiger om de controle op de betaling uit te voeren.

Op de ALV van 30-11-2016 is  besloten om de gebruikerskosten van de buurtschuur aan te passen naar 39,50 EURO . Dit bedrag ziet u nu al staan.  Mocht u in deze laatste weken nog een boeking voor een reservering in 2016 doen dan ontvangt u automatisch het verschil van de penningmeester terug.

Er zijn gebruiksvoorwaarden van toepassing op het gebruik van de buurtschuur.

Er is o.a. vastgesteld :

  • De hoogte van de huurprijs
  • Ieder lid kan 90 dagen van te voren de buurtschuur reserveren
  • Het aantal keren dat men per jaar de buurtschuur mag huren.
  • Geen reservering voor derden(niet-leden)/familie.
  • Geen op winst gerichte activiteiten.

De afgelopen periode is er herhaaldelijk vastgesteld dat gebruikers grote feesten organiseren, geluidsinstallaties aansluiten op de geluidsinstallatie van de buurtschuur, grote partytenten zonder toestemming van de buurtschuur aanbouwen, luidruchtig zijn bij vertrek etc. etc….

Dit is toch echt niet de bedoeling en overschrijdt de doelstelling van het gebruik van de buurtschuur en de beheerders en bestuur zullen toezien op de naleving van de gebruiksovereenkomst.

Wij zijn er trots op dat wij zo’n mooie website hebben met een reserveringssysteem  voor het gebruik van de buurtschuur.

Vragen over boekingen, opmerkingen of verbeterpunten van het reserveringsysteem kunnen alleen gesteld worden via het algemene beheerders mailadres:

buurtschuur@buurtschapnobelhorst.nl