Er zijn inmiddels weer contacten gelegd met de ondernemers en marktmeesters voor een start in het nieuwe jaar. De contacten met Gemeente over voortzetting worden voortgezet. De Gemeente heeft toezegging gegeven over verlenging van de markt, in ieder geval tot in 2018. Helaas heeft de kaasboer door persoonlijke omstandigheden moeten stoppen. Wij hebben hiervoor een alternatief gezocht. Wij zijn blij om te vermelden dat zaterdag 14 januari de nieuwe kaasboer staat.

In de buurtschuur is er ruimte voor kleine ondernemers die incidenteel tegen een kleine vergoeding willen staan.  Bij voorkeur ondernemers uit Nobelhorst of omliggende omgeving. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het bestuur.

Momenteel hebben we 14 vrijwilligers die een keer per kwartaal ongeveer marktmeester zijn.  Dankzij deze vrijwilligers wordt de markt onder andere mogelijk gemaakt. Wil je ook een keer marktmeester zijn, meld je dan aan bij het bestuur.