Onze buurtkavel in een nieuw jasje.

Zaterdag 11 maart 10:00 – 16:00  uur.

Bij de buurtschuur, Nobellaan 13, 1341 BJ Almere

In Almere Nobelhorst wordt de buurtschuur gebruikt door Vereniging Buurtschap Nobelhorst Midden. De buurtschuur staat op een buurtkavel welke moet worden onderhouden en ingericht.
Wij willen deze buurtkavel herinrichten en zouden daarvoor vrijwilligers willen vragen ons te steunen. Er zullen diverse klussen in en om de buurtschuur gedaan kunnen worden zodat de buurtkavel er weer netjes bij ligt. Denk aan het planten van bomen, plantenbakken inrichten en plaatsen, vuurplaats onderhoud en de buurtschuur schoonmaken, speeltoestellen onderhouden, de kavel onkruidvrij maken etc. etc.

Wij danken NL Doet voor hun financiële bijdrage om dit mogelijk te maken.

Resultaat: Een prachtig heringerichte en netjes schoongehouden buurtkavel die weer een paar jaar mee kan. Meld je aan via mail bestuur@buurtschapnobelhorst.nl en geef daarbij de tijd aan dat je beschikbaar bent.

(Neem zelf je gereedschap schep, hark, schoffel, werkhandschoenen, emmers etc. mee)

Het bestuur van Buurtschap Nobelhorst Midden hoopt op veel aanmeldingen.