De afgelopen maand mei is er door de gemeente en de firma Eibe (speeltoestellen leverancier) druk gewerkt aan de inrichting van de de Brink. Inmiddels is Nobelhorst een speeltuin rijker en wat voor een.
De speeltuin met het Thema ‘ Varen en een ontdekkingsroute rondom de archeologische vindplaats’ wordt druk bezocht.

Het is fantastisch dat er voor de Nobelhorst kinderen een super speelvoorziening is met piratenschip Jago, klimtoestel Druon, balanceerbrug Salvia, touwbrug, huisje Finlo, waterspel en platform Yola, acqua zwengelpomp, waterbassin Timor en boomstamgoten.

De zwengelpomp wordt naar verwachting in de maand juni nog geplaatst. De ingang van de Archeologische vindplaats zal ook verplaatst worden.

Er wordt aan de zijde van de speelvoorzieningen nog twee bankjes geplaatst. Tevens zal er een kastanje houten hekje geplaatst worden, met klaphekje op het pad.  Zo voorkomen we dat kinderen direct de weg op kunnen rennen.

Zie ook het bericht van de tot stand koming van de speeltuin:

https://www.buurtschapnobelhorst.nl/2016/11/07/speelvoorzieningen-op-brink/

Het Bestuur van Buurtschap Nobelhorst Midden dankt een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan deze prachtige speeltuin en wenst een ieder veel plezier!